Invitation til BTI Tennis 30 års jubilæum

Kære alle

BTI tennis kan den 5. juni 2021 fejrer 30 års jubilæum i Tennisafdelingen. Det er 30 år siden at vi anlagde banerne i Tversted, og vores tenniseventyr begyndte.

Dette vil vi naturligvis gerne fejre samme med jer alle sammen.

I juni måned skal vi have udskiftet tæpper på de to ældste baner, som jo nu har holdt i 30 år. Derfor har vi valgt ikke at satse spil på banerne på jubilæumsdagen.

Vi fejrer dagen med en reception for alle både nuværende og tidligere medlemmer, BTI andre afdelinger, samarbejdspartnere, sponsorer, andre klubber, m.v. kl. kl. 16.00-1730. BTI vil være vært ved en snack samt øl/vin/vand.

Kl. 18.00 – 22.00 holder vi jubilæumsmiddag for alle klubbens medlemmer med ledsager (dog max. 50 personer grundet Corona). BTI er vært ved drikkevarer, men maden skal man selv betale. Vi forventer, at prisen for jubilæumsmiddagen bliver ca. 125-150 kr. Maden leveres af vores sponsor Café Fisk. Af hensyn til planlægningen og deltagerantallet på max. 50 personer bedes I tilmelde jer på mail til mariannemydk@hotmail.com el. jette.ped@has.dk eller på sms til 30220945 el. 29650813 senest onsdag den 2. juni.

Vi glæder os til at se rigtigt mange til vores jubilæum.

MVH