Nyhedsbrev fra BTI Tennis marts 2021

Tversted, marts 2021

2020 blev et år der stod i Coronaens tegn med nedlukning, genåbning og så nedlukning igen. Dog har vi været heldige med tennissporten, at vi kun er få på banen, så vi har kunnet dyrke vores sport under overholdelse af de forskellige restriktioner.

I 2020 blev banerne klargjort på en ny måde efter et skema, hvor man kunne bidrage i sin egen lille Corona-boble. Stor tak til alle der ydede en stor indsat for at få banerne klargjort til sæsonen. Få arrangementer blev gennemført: 3 x tematennis med træner Jørgen Nørgaard, samt et Jysk Mesterskab i Herrer flex double rækken. Derudover var der træning mandage og spil onsdage og
søndage. Helt ekstraordinært har der været vejr til, at vi har kunnet spille uden afbrydelse henover hele vinteren både onsdag og søndag. Status 2020: 72 medlemmer incl. 34 turistmedlemmer samt 10 sponsorer. Driftsresultatet er kr. 35.999.

2021 startede med nedlukning, sne og kulde, på trods af dette kunne vi stadig spille tennis. I år fylder BTI Tennis 30 år, hvilket vi selvfølgelig håber at kunne fejre med en stor fest til sommer. Dvs. at de 2 gamle baner har 30 år på bagen, derfor håber vi, det bliver mulig at få nye belægninger på dem inden sommer. Pris for udskiftningen er ca. 400.000 kr. Derfor har vi søgt kommunen og fonde og vi håber med hjælp af egne midler og lån fra BTI, at vi kan gennemføre dette. Ligeledes har vi gang i et projekt med nyt lys på alle tre baner, samt et halvtag ved banerne så vi kan komme i ly, hvis der kommer en regnbyge.

Vi går nu foråret i møde, hvor vi igen skal have gjort banerne klar. Dette planlægger vi at gøre på samme måde som i 2020. Vi spiller dog stadig onsdag kl. 16 og søndag kl. 10, så kom endelig og vær med. Vi planlægger på Standerhejsning lørdag den 24. april kl. 11 og Tennissportens Dag lørdag den 8.
maj kl. 13-15. Vi håber desuden at kunne tilmelde et herrer flex hold, et dame flex double hold og et mix flex double hold.

Vi glæder os rigtigt meget til at se jer alle i sæson 2021.